View of the Sea

Turen til Oslo

Hello Beauties

Vi nåede kun lige ud fra molen, før der begyndte at tikke smsér ind på min telefone om at jeg nu havde brugt for 450 kr data på mobilen (What the fuck? Jeg har jo fri data i udlandet, så længe vi er indenfor EU?). Jeg blev kortvarigt en smule irriteret, men nok om det.

Vi havde en helt fantastisk tur til Oslo. Jeg havde egentlig ikke regnet med at vi kunne bruge tiden fuldt ud i Oslo, men det gjorde vi altså. For det første var vejret virkelig lækkert. Solen skinnede og det var omkring 12 grader (hvilket er meget på denne årstid). Alle folkene på gaden var glade, og der var masser af liv i byen. Vi havde ladet os fortælle, af en nordmand, at Oslo ikke var nogen særlig spændende by. Men vi fik det modsatte indtryk. Ikke at vi ville kunne bruge en hel uge i Oslo, men en dag mere kunne være rar, da vi kunne få muligheden for at komme udenfor byen.

I denne omgang var vi i byen på egen hånd. Vi gik egentlig bare, uden at have en ide om hvor vi skulle hen, men vi ramte “strøget” som vi gik op af. Alle butikkerne havde åbent, og der var masser af turister i byen. Vi kom forbi en virkelig fin bygning, hvor der var nogle løvestatuer som jeg selvfølgelig skulle have et billede af. Hvad det er for en bygning, ved jeg egentlig ikke helt..6cf1b529-aebe-4509-8044-9b71c25cb752

c6e96286-91a2-45b0-a9da-e11e042a38dd

Efter billede blev taget fortsatte vi vores vandring mod det norske slot. Det lå for enden af strøget, og var umuligt at overse. En kæmpe flot gul bygning, som nærmest stod stablet på toppen af en bakke.
Som sagt var det ikke noget vi havde planlagt at se, men det var helt fint at vi fik set slottet. Vi gik videre og jeg må indrømme at jeg havde den vildeste craving for et stykke kage, så vi fandt en lille café og fik et lækkert stykke chokolade kage.

Vi gik forbi en stor flot rødvins farvet bygning, som hed “Vin monopolet“.
M opdagede med det samme at butikken forhandlede vin, så der måtte vi ind en tur og se os omkring. Jeg gav ham ellers frie tøjler til at se på hvad han end havde lyst til.
Vi fortsatte ned på molen, hvor en masse caféer lå på stribe. Vi fik lidt at drikke og drog ellers videre på vores Oslo eventyr, og endte tilbage på båden i god tid. Vi fik mulighed for at åbne en flaske vin og nyde solen, som holdte os varme. Alt i alt en virkelig dejlig tur, som nok skal gentages på et tidspunkt ❣

 

1 kommentar

  • Mette

    Ej hvor ser det bare skønt ud! Jeg vil herre gerne til Norge. Du har simpelthen bare så fed en stil – du er min største modeinspiration 🙂 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

View of the Sea