Pokémon GO

Skal jeg være bange for at rejse?

Hello Beauties.

Jeg har virkelig følelsen af, at skulle væk fra Danmark. Jeg har arbejdet hele sommeren, og har indtil videre ikke valgt hvornår jeg vil have min ene uge ( på et halvt år). De andre uger bruges på syd Afrika til november.
Men hvor skal min kæreste og jeg dog tage hen?
Mange siger at rejser til Tyrkiet er billige, men jeg kan virkelig ikke finde nogle der er “billige”, og finder jeg nogle som jeg mener er billige, får jeg af vide at man kan finde det endnu billigere.. ( HÅBLØST )

Personligt har jeg Bodrum i tankerne, helt specifikt Diamond of Bodrum. Flere af mine familiemedlemmer har været på det hotel, og har kun hørt godt om det. Det ligger lige ved stranden, og man har udsigt over havet ( hvis man tilkøber det). Hotellet er 5 stjernet, og har inkluderet all inklusive (hvilket jeg til hver en tid vil fortrække). Udover det er der en lækker pool, der ligger ud til havet, samt wellness oplevelser på hotellet.

ferie ferie1


Men ´tør´ jeg tage til tyrkiet efter alt det der er sket? Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke føler mig bange, for at rejse derned. Jeg tror virkelig ikke at de vil gå efter turisterne, men lige netop Bodrum er en turist by, som er bygget til turister. Med det mener jeg, at byen lukker ned når det er udenfor sæson, og er bogstavligttalt en spøgelse by.

Har andre været på Diamond of Bodrum, og hvordan ville i have det med at rejse til Tyrkiet?

Xoxo Rikke Dalholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pokémon GO