Kronborg slot

Min sidste dag i Birkerød

Hello Beauties.

Det er en smule vemodigt, at jeg skriver dette indlæg. Jeg har længe haft det i tankerne, men nu skulle det være. I december sagde jeg mit arbejde op, i Silvan, efter 5 år som sælger. Jeg har haft mange gode år i Silvan, og har igennem tiden haft nogle super skønne kollegaer, og ikke mindst nogle fantastiske chefer. Men jeg har måtte indse, at jeg er kommet til et punkt i livet, hvor jeg skal videre. Jeg har efterhånden boet i København i 3 år, og turen frem og tilbage til Birkerød var en killer. For ikke at nævne de perioder, hvor DSB har lavet sporarbejde, og det derfor har været umuligt for mig at komme på arbejde til tiden.

Jeg kunne ikke være uforuden min tid i Silvan.

  1. Jeg har mødt de skønneste mennesker, og har fået nogle veninde som jeg ikke vil være foruden.
  2. Fordi jeg har lært af at være i butikken. Jeg ved faktisk hvad diverse værktøjs redskaber hedder (uden at prale).
  3. Jeg er blevet sikker i mit valg om, at jeg i fremtiden skal arbejde med mennesker, og hjælpe dem.
  4. Jeg har lært om diverse udlejningsmaskiner, for ikke at nævne gulvslibere.
  5. Jeg er blevet langt mere handy, så meget at jeg faktisk vil kalde mig selv for en handywoman.

Tiltrods for at alt det gode, har det nogle gange været en pain in the ass, at vide dagen inden at man skulle på arbejde. Jeg har flere gange måtte takke nej til diverse aftaler, da skulle på arbejde kl 7.30 næste morgen ( her vil jeg lige understrege at jeg nogle gange skulle afsted kl 6.30, for at være der i ordentlig tid).

Jeg har i dag haft min sidste vagt, mit skilt er afleveret, og mit skab er tømt. Med hånden på hjertet vil jeg sige tak til alle mine skønne kollegaer igennem tiden. Havde det ikke været for jer, havde jeg ikke været i Silvan i så mange år ❣

img_20180128_135846

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kronborg slot