Hello sunday

Memory Lane

Hello Beauties

Dagen i går har stået på brunch med en dejlig veninde Amalie. For at gøre en lang historie kort, boede vi i samme blok (er opvokset i Farum mindpunkt, hvor man bor i blokke). Vi legede en masse sammen, og faktisk troede folk at vi var søstre, da vi lignede hinanden helt vild.
Amalie og hendes familie købte hus ude i den anden ende at byen, og vi mistede derfor kontakten.
Der gik nogle år før mine forældre også valgte at flytte – ud i det samme område som Amalie og hendes forældre boede i ( ikke fordi Amalie og hendes familie boede der, men fordi det var i nogle mere naturlige omgivelser). Jeg flyttede derfor skole, og kom ind i en ny klasse. Ja, alt blev egentlig vendt op og ned. Jeg skulle finde nye venskaber, og det endte altså ud i at starte til ridning – da største delen af pigerne i den klasse red.

Til min store overraskelse red Amalie også samme sted, og på den måde begyndte vi at genoptage kontakten. Vi cyklede frem og tilbage sammen, og mødtes også sammen i frikvartererne på skolen.

Jeg fik derfor muligheden for at komme op og sidde på en hest. Jeg har ikke siddet på en hest i hele 6 år, så det var virkelig en fantastisk oplevelse at komme op og ride lidt (men hold nu op, hvor var benene ømme). Jeg fik virkelig følelsen af at være på memory lane, og det gav mig kun mere lyst til at komme tilbage til hestene på et tidspunkt.

0c570450-3402-4fce-a3c8-bd36f43c526a

Hesten jeg red på hed Carlos, og han var bare super sød. Der var ingen unoder med ham på nogen måde ❣

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello sunday