Vores næste rejse kommer til at ændre alt

JEG ER MOR

Hello Beauties

Long time, no see! Oh yes, det er efterhånden rigtig mange måneder siden mit sidste blogindlæg. Sandheden er den, at jeg ikke rigtigt har haft overskuddet til at sætte mig ned, og skrive et fylds gørende blogindlæg (der er mere end 4 linjer). Jeg vil nødigt gøre noget halvt, som jeg engang imellem føler at jeg gør. Så det har været nemmere at lade helt vær. Men alligevel har jeg haft dårlig samvittighed over, at jeg ikke er kommet med en lille update.

Det korte af det lange er, at jeg er blevet mor. Mor for et lille væsen som kræver alt af mig. Det er det vildeste, og det kan ikke beskrives. Selvom jeg efterhånden har læst en masse blogs, bøger, googlet en masse, så kan man ikke beskrive hvordan det er, uden man selv har prøvet det.

Det er efterhånden nogle uger siden at jeg fødte, 7 uger, for at være helt præcis, og min kæreste og jeg har den fineste pige. Vi begge hviler meget i rollen som forældre, og vi nyder at sidde med hende, hygge med hende, pusle osv. Jeg sidder oftere med hende, netop fordi jeg ammer og disse stunder er guldværd
Hun er pt hele min verden, og selvom jeg gerne vil gøre rent i hjemmet, lave mad eller noget helt tredje, så er det ikke altid at hun tillader det. Men vi får det til at fungere.
De aftner jeg er alene hjemme, der har jeg rester i fryseren, og når hun sover får jeg bikset noget salat sammen. Så mad får jeg da. De husligepligter må vente, og det ses også på lejligheden – men pyt, baby tiden kommer aldrig igen (med hende), så det er med at nyde det til fulde inden hun tumler rundt og pludselig er 1 år.

Jeg har altid troet at folk der sagde at de savnede deres baby når det sov, var noget man bare sagde. Men det kan jeg skrive under på, at jeg rent faktisk savner hende når hun sover. Men det holder nok op på et tidspunkt.
Nu vil jeg gå i bad, imens hun sover.

God lørdag ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores næste rejse kommer til at ændre alt