Outfit i Oslo

It´s about a girl who turns into a swan


The beauty you see in me is a reflection of you

Et lille fint citat på en dejlig søndag. Jeg har brugt dagen i dag på at fejre min brormand, som fyldte hele 23 år (tiden flyver lige pludselig afsted). Inden længe bliver jeg selv 25 år, og på nuværende tidspunkt er det helt uvirkeligt…

Nok om det. Martin fangede mig i et øjeblik, med en super fin ung svane. Vi alle kender historien om den grimme ælling. Den historie kunne mere eller mindre godt have været min livsfortælling. Jeg har ikke altid følt mig flot, smuk, lækker osv.
Men med tiden, blev jeg mere moden og begyndte at gå mere op i mig selv. Hvis jeg var helt ligeglad med hvordan jeg så ud, så havde historien nok have været en hel anden.
Men ligesom den grimme ælling er jeg vokset mig smuk (og jeg føler mig også smuk). Kigger jeg tilbage på gamle billede af mig selv, krummer jeg næsten helt tæer. Jeg kunne godt smide en masse gamle billeder op af mig selv, fra den gang. Men det har jeg endnu ikke mod på, så det må blive en gang i fremtiden at det sker.

Rigtig god søndag til jer ❣

b28b2d93-14b1-4077-bc09-25f7b4888147

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit i Oslo