Det er efterhånden ret træls at få af vide

Hvad så nu?

Hello Beauties

Så ramte jeg de famøse 32+0, og jeg er pr dagsdato officielt gået på barsel. Mentalt er jeg nok ikke helt med, men jeg kan efterhånden mærke at mave bliver tungere og tungere, og det tapper af den energi jeg har. Når det så er sagt, så har vi udskudt en masse baby forberedelse af den årsag at jeg skulle have noget at lave.
Det er blandt andet ting som;

  • Vaske alt baby tøj
  • Anskaffe os en “barnets bog”
  • Købe basis vare til babyen (slå-om-bodyer i forskellige størrelser).
  • Bygge rede.
  • Opsætning af puslebordet.
  • Tilmelde os diverse babypakker.
  • Anskaffelse af bedsidecrib

Dette er blot et lille udsnit af hvad jeg har på listen, og der er en hel masse andre ting som ikke inkludere baby, men som også skal ordnes inden babys ankomst.
Jeg fik for en lille uges tid siden, booket bøger på biblioteket. Nogle af dem er der stadig en lang venteliste til, mens andre kan jeg allerede hente så jeg kan komme igang med at læse.
Jeg er så heldig, at en af mine veninder arbejder på barselsgangen på rigs hospitalet. Så hun følger en masse jordmødre, som jeg er blevet henvist til og som jeg kan lære en masse af.

Indtil videre ser maven sådan ud. Jeg havde den vildeste oplevelse med babyens bevægelser i går. Men tror det er løgn, når man ser det. Men hele maven bølgede fra side til side.
Indtil videre synes jeg stadig det er en helt fantastisk følelse, dog er jeg med på at hun bliver større med tiden og at det derfor nok ikke kommer til at følelse ligeså rart, når baby bliver større. Men hold nu op, hvor jeg (og Martin) glæder os til at få den lille fis i armene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er efterhånden ret træls at få af vide