#TBT Kirsebærallé

Hello little one

Hello Beauties

I lørdags ramte vi 3. trimester, og jeg føler stadig at tiden flyver afsted. Rent ud sagt, går det hele stadig stærkt og især i denne tid, hvor vi begge vokser og vokser.
De kloge hoveder sig, at det går rigtig stærkt fra uge 28-32. Så i en lille måned kommer der til at ske en del, også skulle det vidst gå i stå igen.
Min krop begynder så småt at være mærket af graviditeten. Min ryg har efterhåndet været påvirket i en del uger, og selvom tanken om at der sker noget fantastisk i min krop, så er jeg ærligtalt ved at være en smule træt af at have ondt i ryggen.
Jeg er hæmmet i mit arbejde, og jeg kan ikke længere sove på ryggen uden at få voldsomt ondt – tiltrods for at jeg følge fysioterapeutens anbefaling med at ligge højt med benene (for at hele ryggen får støtte). Og så fik jeg mærket den famøse kvalme. Jeg har været rigtigt heldig under første trimester, da jeg faktisk ikke har følt mig gravid. Jeg har ikke haft nogen former for kvalme, cravings, mærkelige ideer – eller noget der minder om det (det kan være at Martin har en anden opfattelse af det).

Men kvalme i 3. trimester skyldes at babyen skubber til ens mavesæk, og der går nogle minutter før den forsvinder. Jeg var i stunden ret så sikker på, at nu skulle jeg virkelig kaster op – men det kom heldigvis ikke, og kvalmen drev over (heldigvis).
For vi var mere eller mindre på vej ud af døren, for at overraske vores dejlige mødre (mor og svigermor) – som i øvrigt klart kan anbefales at gøre, af jer andre. Det var guld værd at se deres reaktion, og der var ingen tvivl om at de nød det ligeså meget som os. Men det kan i læse mere om via indlægget her.

Men 3. trimester er i gang og jeg føler mig stadig godt tilpas. Vi glæder os mere og mere til den lille skid melder sin ankomst – især fordi Martin virkelig er begyndt at mærke til baby. Der er ingen tvivl om, at baby bliver stærkere og stærkere, da bevægelserne i maven bliver mere og mere bombastiske. Men jeg nyder det, og det er (indtil videre) stadig en faktastisk følelse at mærke til det hver dag ❣

 

//Nederdel fra Studio Parisien – køb på loppemarked // Tshirt er fra H&M // Royal Glide Snaks fra Reebok* //

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TBT Kirsebærallé