Student discount

Ham jeg ser min fremtid med 5 år

Hello Beauties.

Først vil jeg lige advarer jer – her kommer der et sukkersødt indlæg fra mig. Så har du ikke lyst til at høre/læse om det, så er du velkommen til at klikke videre til et af mine andre indlæg.

I dag har Martin og jeg været kæreste i hele 5 år. I mit hoved er 5 år rigtig mange år. Selvfølgelig er der mange andre, der har været sammen i længere tid end vi har, men vi har indtil videre haft 5 rigtigt gode år, med masser af oplevelser og kærlighed. I aften har Martin planlagt at vi skal ud og spise rigtig lækker mad. Stedet er en overraskelse, men han har afsløret at det ikke ligger i den billige ende – så jeg begynder at have høje forventninger. Men lige meget hvad så er jeg sikker på, at vi kommer til at få en dejlig aften.

img_20180126_135046

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student discount