Fødeklinik eller fødegangen?

Første Ikea tur

Hello Beauties

Dagen i dag blev brugt på familie hygge, og en tur i Ikea. Ikke bare hvilken som helst tur i Ikea, nej. Det var Floras første tur, og hun opførte sig så godt (hun sov egent lig det meste af turen rundt i butikken). Men alt gik ud over forventningerne, især fordi det kun var hendes 3 gang i vikle. Jeg havde hjemmefra viklet mig ind, og lukket jakken ud over den. Så slap jeg for at stå i butikken og binde den. Virkelig smart, og tidsbesparende. Men en bæresele ville stadig være nemmere og hurtigere at bruge.

Oplevelsen med vikle gav mig meget mere blod på tanden til at springe ud i det. Den her sorte vikle er en vi har lånt, og oplevelsen i dag gjorde det helt klart for mig, at vi selv skal have fat i en vikle selv.

Egentlig var jeg lige ved at købe en ergobaby embrace sele i bærebarn på Jægersborggade, men jeg overvejer på det kraftigste at bytte ideen ud med en fast vikle i stedet. Fordelen ved en vikle er at Flora kan ”vokse” i den, da hun i en bæresele på et tidspunkt bliver for stor til den. Men en bæresele er meget hurtigere at få på, og placeret baby i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødeklinik eller fødegangen?