Ansvar for egen handling

En svær beslutning

Hello Beauties

Det er med vemod at jeg skriver dette indlæg. Tilbage i 2015 flyttede Martin og jeg sammen. Kort efter gik tv signalet fra analog til digital (det er vi nok flere der husker, eftersom en del fjernsyn skulle skiftes ud). Helt uden planlæggelse valgte vi at tage ud og kigge på fjernsyn, men i stedet kom vi hjem med en nymfeparakit (læs om det her).
Siden da, har vi haft adskillige fugle, mest fordi de har haft unger – som så er blevet solgt videre.  Vi har i alt haft 14 forskellige fugle, og det har virkelig være hyggeligt.

Men jeg er kommet til et punkt, hvor jeg har brug for ro, og brug for at kunne have vinduerne åbne – uden at tænke over at de flyver ud af det. Vi har haft snakket om det flere gange, men de er blevet en del af vores familie og når vi har haft gæster skulle de altid ind og hilse på fuglene og holde dem.

Nogle vil tænkte ”jaja, det er bare en fugl” – og det har de helt ret i. Men alligevel har de hver deres personlighed, og er forskellige af sind.

 

Vi har været så heldige at finde det helt rigtige sted til dem. En gartner i Ringsted, har et kæmpe voliere hvor der er plads til dem. De kommer til at få det bedste fugleliv, som de kun har kunnet drømme om. Ud over det, har vi lavet en aftale med hende om at vi til hver en tid kan få dem hjem igen.

Det har ikke været nemt at finde det rigtige hjem til dem. Vi har taget os god tid til at finde det helt rigtige sted – og det er også derfor vi ikke tager penge for dem ( det er ikke billige fugle).
Vi begge synes at det er den helt rigtige løsning, også selv det er en hård beslutning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansvar for egen handling