Hello little one

Det forklarer de ekstra kilo

Hello Beauties

I dag havde vi vores 2. jordemoder besøg, hvilket var længe ventet. Vores lille baby, er knap så lille længere. Babyen blev nemlig skønnet til at veje omkring 1300 gram, hvilket stemmer fint overens med det sonografen målte babyen til at være i lørdags. Allerede fra første læge besøg, fik jeg fortalt at jeg ville tage mellem 10-15 kg på, og indtil videre har jeg taget 10 kg på, og der mangler stadig en del uger så mon ik jeg kommer op på de 15 inden længe.
Der er i hvertfald en rigtig god forklaring på, hvorfor jeg allerede har ramt de 10 kg – men jeg er sikker på at de kom skal komme af igen.

Martin og jeg glæder os ubeskriveligt meget, og kan ikke vente med at møde den lille skid. En ting er klart for os, det er at det kommer tættere og tættere på, og jeg vokser og vokser.

Hvilket bringer mig videre til, at vi skal til at have indrettet vores hjem til en lille rede. Vi har fundet den seng babyen skal have, og vi er blevet enige om en sidecrib som er en baby seng man sætter fast ved siden af den voksnes seng. Vi er faldet for den fra babybay, så vi skal egentlig bare købe den, og have det gjort klar. Meeeen jeg synes stadig at det er en smule tidligt, så vi prøver lige at trække den lidt endnu.
Puslebordet derimod, er vi lidt i tvivl om. Vi har kigget lidt på et fra Ikea, men vi er virkelig i tvivl om det skal være det, eller et helt småt et, eller om det skal være et til at hænge på væggen, eller om det skal være et større et med skuffe plads og andre ting inden under.

Har i nogle forslag/tips til hvilken slags bord vi skal gå efter, hører jeg det meget gerne.

Til de nysgerrige af jer, så er kjolen fra Envii. Den fåes i denne fine blå farve, eller i en sol orange farve (med blomster på). Den fremhæver maven rigtigt fint, og får en til at se elegant ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello little one