Tilbud på kjolen - John Zack

Reykjavik, Island

Hello Beauties

Dagen i dag startede tidligt. Vi skulle være af sted fra hotellet senest kl. 8.15. Min svigermor havde planlagt en surprice for os, så ingen af os vidste præcist hvad vi skulle. Jeg havde selvfølgelig mine tanker omkring hvad det kunne være, rettelse jeg håbede på at vi skulle ud og se på hvaler. Dog var det ikke hvaler. Hun havde planlagt at vi skulle køre buggys rundt i terrænet, og wow hvor var det en fed oplevelse! Vi startede med at få instruktioner i “bilerne”, og blev efterfølgende spændt fast i bilen og afsted det fik. Til at starte med tænkte jeg “jaja der er lidt vand, og hvad så?”. Det tog jeg dog hurtigt i mig, da vi kørte igennem floder og nogle mindre søer. Det var så fedt, og det kan helt klar anbefales!

img_20180427_100134

Efter overraskelsen tog vi direkte videre. Vi kørte ad ruten The golden circle, hvor vi startede med at besøge Nationalparken Thingvellir. Parken blev grundlagt i år 930, så den har nogle år på bagen men det ændre ikke noget på hvor fantastisk naturen er var.
Efter nationalparken gik turen videre mod Geysir og Gulfoss. Geysir er en gejser (navnet siger næsten sig selv), som er helt fantastisk. Det er svært at fange på billederne, hvor fantastisk det egentligt er. Gulfoss er et helt fantastisk vandfald. Personligt har jeg aldrig set så stort et vandfald før – så det var helt vildt!

img_20180427_163540

Her til aften er der bestilt bord på en anerkendt fiske restaurant. Så det bliver spændende. Jeg elsker fisk, men skaldyr er ikke lige min kop te, og jeg kunne godt forstille mig at jeg bliver tvunget til at prøve det af (i hvertfald af Martin). Men alt til sin tid.

Jeg håber i andre har/får en ligeså fantastisk fredag, som jeg har.

img_20180427_131521_01

1 kommentar

  • Lotte Dalholm Sørensen

    Ser da for vildt ud, håber at I alle får et fantastisk ophold – samt en på opleveren 🌍 Knuz herfra og hils de andre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbud på kjolen - John Zack