Turen til Oslo

Outfit i Oslo

Hello Beauties ❣

En del har spurgt ind til det outfit jeg postede i et tidligere indlæg. Til dem af jer som ikke har en ide om, hvilket outfit jeg snakker om, får i hermed et billede af det.

ac321fa2-6126-491d-8562-22fb9af2f338

Gant skjort // Tiger of Sweden jeans // Cary Støvlette fra Vagabond // Michael Kors Selma 

 

Personligt går jeg sjældent i andre jeans. Jeg har længe haft problemer med at finde nogle behagelige, pæne og indbydende jeans, men jeans fra Tiger of Sweden passer mig helt perfekt! De sidder super godt, også passer de et hvert outfit. Tasken er perfekt til alt det man har brug for, grundet den rummelighed. Jeg har ofte haft den med som håndbagage på rejser, da den er så handy at have med alle steder. Støvletterne er forholdsvis nye, men de er virkelig behagelige at have på (også er det en fordel for mine ankler, at skaftet kan holde dem varme).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen til Oslo