Facts om mig

Creative Space – Resultat

Hello Beauties

Endelig har jeg fået min fine skål! Resultatet var længe ventet (en uge), men tiden fløj afsted. Jeg var så heldig at Martin hentede vores skåle, så jeg slap for at skulle ud i regnen. Jeg havde egentlig håbet på, at bund farven på skåle trådte frem – men det gjorde den desværre ikke. Men tjek lige resultaterne ud.
Alt på skålen er lavet i fri hånd, så den er ikke symetrisk. Men det synes jeg nu er meget charmerende.

img_20180313_164454

I kan se billeder af tingene fra før de blev brændt her. Martin havde lavet en slik skål (sådan en, hvor man ikke kan se hvor meget slik der er tilbage i den), og jeg havde lavet en “pastaskål” (navnet på skålen var stor pasta), så det kommer den til at hedde frem over. Vi holder fødselsdag i weekenden herhjemme, og der komme begge tingene til at komme på bordet, og jeg er sikker på at det nok skal skabe noget anerkendelse og et samtale emne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facts om mig