Min sidste dag i Birkerød

At være glutenfri i en hel måned

Hello Beauties

Jeg har længe overvejet det, og nu har jeg mere eller mindre taget mig mod til det. Jeg har valgt at jeg i februar vil være 100% glutenfri, for at mærke på egen krop hvordan den reagere. Jeg har altid haft et super afslappet forhold til mad, og har spist og drukket hvad jeg har haft lyst til – i et vist omfang. Jeg har altid haft i baghoved, at jeg ikke skulle forspise mig hverdag. Men basicly spiser jeg hvad jeg har lyst til.
Som mange andre mennesker, har jeg en masse røde knopper på overarmene og jeg har haft dem så længe jeg kan huske (undersøgelser viser, at omkring 50% af befolkningen har disse knopper). Jeg har prøvet alt for at få dem væk. Jeg har skrubbet huden hver dag, for at fjerne de døde hudceller, jeg har cremet armene ind flere gange om dagen, diverse apoteker creme og mange andre ting! Nogle kloge mennesker mener, at det kan være en form for glutenallergi – og at spise glutenfrit, er ikke en af de ting jeg har prøvet. Derfor vil jeg i februar være fri for gluten.

Jeg ved det bliver hårdt, og bliver rigtigt svært for mig, netop fordi jeg altid starter min morgen med en skive rugbrød eller morgenbolle. Jeg har allerede kig på alternative ting – f.eks har jeg tænk mig at lave broccoliboller, som er 100% glutenfri. Lige hvordan det vil fungere, vil jeg prøve mig frem med. Men min motivation for valget er på 100% lige nu! Jeg skal nok komme med en opdatering når jeg endelig kommer igang med det – så i kan følge mig. Jeg tænker at tage før og efter billeder af mine arme, så jeg har noget at sammenligne med.

img_20180120_133843

Hvis der er nogle der har tips og ideer til glutenfri morgenmad, frokost (der er nemt og hurtigt at lave) eller aftensmad – modtager jeg dem med kyshånd!

1 kommentar

  • Lotte Dalholm Sørensen

    Det bliver interessant at følge, om det har den ønskede virkning. Go for it 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sidste dag i Birkerød